Laster Arrangementer
Finn Arrangementer

Navigasjon for hendelsesvisning

Tidligere Arrangementer

Arrangementer listenavigering

april 2018

Sauemelksoster er spennende, men en ostetype som er lite utviklet i Norge. På dette kurset skal du bli kjent med både oster som de kjente Roquefort, Manchego og Pecorino, samt andre og mindre kjente, gode sauemelkoster.

Les mer »

Norske Vinklubbers Forbund arrangerer i samarbeid med Vingalleriet en stor vinmesse på Litteraturhuset i Fredrikstad. Her vil du kunne smake mange spennende viner fra et tredvetalls dedikerte produsenter.

Les mer »

Vi inviterer til årsmøte, vinmesse og festmiddag lørdag 14. april. Årsmøtet arrangeres i Litteraturhuset i Fredrikstad. Få med deg en helg i vinens tegn!

Les mer »

Vinklubben Druen i samarbeid med Viniportugal og NVkF har gleden av å invitere deg til en unik smaking av de beste vinene fra Portugal som er tilgjengelig i Norge. Julia Harding MW (Master of Wine), verdens mest anerkjente vinjournalist på portugisiske viner, har plukket ut de 50 beste som er tilgjengelig i Norge.

Les mer »

Norske Vinklubbers Forbund og Tysk Vininformasjon har gleden av å invitere deg til minglekveld på Grand Café Oslo, onsdaq 18. april klokken 18:00 - 20:30. Tysk vin er mye mer enn Riesling, og denne kvelden kan du bli nærmere kjent med produsenter som satser på andre druesorter enn Riesling, samt prøve vinene deres.

Les mer »

SISTE NYTT: Skjærtorsdag offentliggjorde Robert Parker sin vurdering av vinene til Markus Molitor. Les mer om dette! NVkF i samarbeid med Record Vinimport inviterer til Master Class-smaking med Markus Molitor og Daniel Kiowski og smaking av 10 viner.

Les mer »
mai 2018
24. mai @ 18:00 - 21:00
Gamle Logen, Grev Wedels pl. 2, 0151 Oslo, Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo 0151 + Google Map

Master Class med Künstler fra Rheingau

NVKF og Record Vinimport inviterer til en enestående Master Class, med vertikalsmaking av hele 14 årganger fra Gunter Künstlers toppvinmark Hochheimer Hölle.

Les mer »
juni 2018
3. juni @ 16:00 - 19:00
Vippa, Akershusstranda 25
Oslo, Norge

Verdens beste produsenter av biodynamiske viner

Kr350

For første gang kommer BIODYVIN på besøk til Norge og Oslo. Det er stor ære for NVkF å være med på denne begivenheten. Dette er en…

Les mer »

6. juni 2018 kl 16:00 åpner vi dørene på Gamle Logen i Oslo, til Norges største og lengstlevende publikumsmesse for vin og mat.

Les mer »