Artikler

Unik mulighet for å smake og forstå viner som er biodynamisk laget.

For første gang noensinne i de nordlige landene, holder BIODYVIN vingårdsforening en stor vinsmaking i Oslo den 4. juni på...

Oster til Alsace Grand Cru

I vårt medlemsblad Bulletin #3-2018 hadde vi en artikkel om Alsace og en test av noen av Grand Cru'ene. I...

Bær over med oss – ny og bedre hjemmeside er underveis!

Etter noen måneders arbeid, så er vi i ferd med å ferdigstille våre nye hjemmesider. Dessverre opplever vi enkelte problemer,...

Johannes Leitz på Golia Vinklubb

Etter noen år med stadig mindre oppmerksomhet har det velkjente firmaet Weingut Leitz byttet importør og satser igjen sterkt på...

Den kompromissløse Markus Molitor

I midten av april hadde NVkF en smakingen med nestoren fra Moseldalen – Markus Molitor. Hele 10 viner skulle smakes...

De ultimate vinskapene for din vin.

Ideelt sett så bør vin lagres i en godt temperert kjeller, gjerne av den «gamle og solide» typen som man...

Saint-Emilion går øko

I det vi nærmer oss 820 år etter at Jurade de Saint-Emilion ble grunnlagt i 1199 blir Saint-Emilion en del...

1 2 3 4 55