Geir Salvesens vintips

Trimbach Gewurztraminer: En krydret, liten franskmann

Trimbach greier det lille kunststykket å gjøre sin Gewurztraminer lett, delikat, bare litt krydret – og ikke tropisk-tung. Hva det...

Pinot Noir-topp fra «Down under»

Hvis du er bitt av Pinot Noir-basillen og bare må ha den vinstilen – men ikke orker prisene i Bourgogne...

Clos de los Siete. Fransk åpning i Andes og omegn

Er det: En landet UFO? Forskningslaboratorium fra en skurk i en James Bond-film? Nei, det er Clos de los Siete,...

Vinstilen som passer til alt (nesten)

Hva får man for 130 kroner på Polet i dag? Ikke det ypperste i kvalitet og konsentrasjon, men gode dråper...

Luksusdråpene til nyttårsaften. Dette skiller de beste.

Hvordan er livet på toppen av bobleverden? Helt topp. Og dyrt. Men av og til kan man trøkke til. Lille...

Blanc de Blancs. Den raffinerte musserende-stilen

Så du vil ha det elegant? Raffinert? Enkelt da å gå for en musserende eller Champagne laget på 100 prosent...

Mye sprudletrøkk med Blanc de Noirs

Svært mye av den Champagnen og musserende vi drikker, blir laget av en miks av hvite og blå druer. Men...

1 2 3 4 5 6 9