Spennende siruper til nesten alt mulig!

Linnea Finnskogen produserer siruper av bær, ville vekster og blomster. Sirupene kan du både smake og kjøpe på vår vin-...

Sirupene er aktuelle til kirvarianter, coctails, drinker og til smaksetting av øl, både i ferdig øl og i bryggeprosess. Alle sirupene benyttes til marinader, dressinger, sauser, gryter, grilling, garnityr og smaksforsterker til alle typer råvarer.

Sirupene er uten konserveringsmidler og tilsetningsstoffer, og har årelang holdbarhet. Norsk havsalt tørkes sammen med urter, sopp, krydder, sitron eller bær og blir til smaksrike salttyper, til bruk i all matlaging.

 

Interessert? Meld deg på Oslo Vin- og Matmesse:

Sirupene fra Linnea Finnskogen, og andre spesialiteter og viner, kan du smake på Oslo Vin og Matmesse som arrangeres på Gamle Logen i Oslo, onsdag 6. juni. Alle varer, unntatt alkoholholdige, kan kjøpes på messen.

Se http://nvkf.no/aktivitetereventer/oslo-vin-matmesse-2018-vin-mat-skjonn-forening/ for mer informasjon og påmelding.