Loading Events

« All Events

Smaking av 8 forskjellige viner lagd av grønne druer

28. January, 2019 @ 17:30 - 20:00

Bli en bedre vinsmaker – med Cathinca Dege

Trening gjør mester! Velkommen til en interaktiv kveld hvor du trener lukt- og smaksans og lærer deg de grunnleggende duft- og smaksteknikkene. I løpet av to kvelder blir du bedre kjent med noen av verdens mest berømte grønne og blå druer. Videre vil du lære hvordan klima og jordsmonn påvirker vinstilen. Smak forskjellen på viner med og uten fatlagring. Den ene kvelden er viet grønne druer og på den andre kvelden er det blå druer som står i fokus. Du kan være med på en eller to kvelder, alt etter hva som passer for deg. Etter dette kurset vil du garantert oppleve større vinglede.

Kursinnhold

Foredrag: Vineksperten Cathinca Dege, tidligere NM i vinsmaking, forfatter, vinjournalist mm.
Kompendium: Alle får med seg kompendium.
Viner: smaking av 8 ulike viner per kurs.
Passer for: Kurset passer for både nybegynnere og erfarne vinkjennere.
– alle har behov for lære noe nytt og for de mer erfarne repetere og forbedre smaksteknikkene.

 

Dato: Mandag 28. januar 2019 kl. 17.30 – 20.00
Sted: Beverage Academy, Uranienborgveien 13, 0351 Oslo

Pris: Medlem NVkF kr. 500,-
Pris: Ikke-medlem kr. 650,-
Påmelding:
https://www.deltager.no/bli_en_bedre_vinsmaker_-_gronne_druer_28012019

Tidligere norgesmester i vinsmaking – sommelier, Cathinca Dege har lang erfaring fra både vin- og restaurantbransjen. Nå er hun hovedlærer på Beverage Academy (vinkelner utdannelse). I tillegg arbeider hun som foredragsholder, vinskribent og vinkonsulent. Hun har reist rundt i de fleste vinproduserende land og regioner i verden. Hun brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler villig på sin kunnskap.

Details

Date:
28. January, 2019
Time:
17:30 - 20:00
Website:
https://www.deltager.no/bli_en_bedre_vinsmaker_-_gronne_druer_28012019