Er vi heldig, så får vi også tak i noen av de norske sauemelkostene. Passende tilbehør og drikke er selvsagt også inkludert. Dette er et kurs hvor du kan få utvidet repertoaret ditt.
Jan Peter Aursnes skriver bloggen OstePerler.no, skriver om ost for NVkF og Bulletinen. Han er fagansvarlig for oster i Store Norske Leksikon og har vært dommer under landsutstillingen for lokalforedlete melkeprodukter. I tillegg til å ha en intens interesse for ost, har han også kurs i Norsk Tradisjonsysting fra Sogn Jord- og Hagebruksskule.
Når: Torsdag 12. april kl. 19.00 – 22.00
Sted: Brageveien 1A, 0452 Oslo – NB! Det står VFPD på ringeklokken
Pris: Medlem NVkF kr 700,-
Pris: Ikke medlem kr 800,-
Påmelding: https://www.deltager.no/sauemelkost_og_vin_12042018