Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Åtte sauemelkoster og fire fine viner

12. april, 2018 -21:00 - 13. april, 2018 -00:00

Er vi heldig, så får vi også tak i noen av de norske sauemelkostene. Passende tilbehør og drikke er selvsagt også inkludert. Dette er et kurs hvor du kan få utvidet repertoaret ditt.

Ostene (med forbehold om endringer):

  • Claousou – rødkittost
  • Roquefort – blåmuggost
  • Blå sau – blåmuggost (norsk)
  • Lingot St Nicolas – fersk ost
  • Abbaye de Bellocq – halvfast ost
  • Brin d’Amour – halvfast ost
  • Manchego – hard ost
  • Pecorino – hard ost

 

Viner:

  • Le Volte dell’Ornellaia 2015
  • Ormarine Picpoul de Pinet 2016
  • M. Chapoutier Invitare Condrieu 2015
  • Chateau de Myrat Sauternes

Jan Peter Aursnes skriver bloggen OstePerler.no, skriver om ost for NVkF og Bulletinen. Han er fagansvarlig for oster i Store Norske Leksikon og har vært dommer under landsutstillingen for lokalforedlete melkeprodukter. I tillegg til å ha en intens interesse for ost, har han også kurs i Norsk Tradisjonsysting fra Sogn Jord- og Hagebruksskule.

Når: Torsdag 12. april kl. 19.00 – 22.00
Sted: Brageveien 1A, 0452 Oslo – NB! Det står VFPD på ringeklokken
Pris: Medlem NVkF kr 700,-
Pris: Ikke medlem kr 800,-

Påmelding:  https://www.deltager.no/sauemelkost_og_vin_12042018

Detaljer

Start:
12. april, 2018 -21:00
Slutt:
13. april, 2018 -00:00