Vi lærer om hvordan blåmuggost ystes og hvorfor noen oster har blåmuggstriper og andre klaser. Hva slags mugg er det? Vi tar også med historien til de ostene vi smaker, i hvert fall de som virkelig har en historie å fortelle.
Jan Peter Aursnes skriver bloggen OstePerler.no, skriver om ost for NVkF og Bulletinen. Han er fagansvarlig for oster i Store Norske Leksikon og har vært dommer under landsutstillingen for lokalforedlete melkeprodukter. I tillegg til å ha en intens interesse for ost, har han også kurs i Norsk Tradisjonsysting fra Sogn Jord- og Hagebruksskule.
Dato: 23. november 2016 kl 19.00 – 22.00 (+)
Sted: Brageveien 1A, 0452 Oslo – NB! Det står VFPD på ringeklokken
Pris medlem NVkF: kr 550,- per person
Pris ikke medlem NVkF: kr. 650,- per person.
Prisen inkl. foredrag, ost, vin og annet passende tilbehør for ikke å glemme facts og fun facts, anekdoter og annet nyttig.
Påmelding: https://www.deltager.no/blamuggost_og_vin_24112016