Tirsdag 1. september er det igjen klar for Bordeauxsmaking i Oslo, denne gangen i ærverdige Posthallen. 29 Grand Cru vinslott fra Bordeaux tar med seg en rekke av sine beste årganger fra de siste 15 årene og dette blir en anledning til å smake over 70 ulike viner fra alle de store regionen i Bordeaux.
Dørene er åpne fra kl.16.00 – 19.30
Deltakende vinslott:
Alle vinene som presenteres er tilgjengelige for bestilling i Vinmonopolet
Master Class
Wine Makers Dinner
Etter messen kl. 20.00 blir det Winemakers Dinner. Posthallen Restaurant serverer en 3-rettersmeny som er spesialtilpasset Bordeaux viner. Alle slottene som er representert på messen tar med en magnumflaske fra egen kjeller og disse vil være tilgjengelig for smaking sammen med nydelig mat.
Dette blir en unik mulighet til å smake de beste Bordeauxvinene sammen med mat.
For NVkF medlemmer kan vi tilby dette til den meget hyggelige summen av kr 750,- pp.
Påmelding
Når: | Tirsdag 1. september kl. 16.00- 19.30 |
Sted: | Posthallen Restaurant, Prinsensgate 8, 0152 Oslo |
Servering: | Vin og brød |
Pris | Medlem NVkF: Kr. 395,- per pers. Pris ikke medlem NVkF: Kr. 495,- per pers. (Inkl. infohefte om slottene) |
Master Class: | Tillegg per person per kurs kr 25,- |
Pris Wine Makers Dinner | Medlem NVkF kr. 750,- per person Ikke medlem NVkF kr. 950,- per person |
Påmelding: | https://www.deltager.no/bordeauxmesse_01092015 |