Coravin er kort fortalt at en tynn nål stikkes ned i flasken. Flasken fylles med argon-gass, en gass som ikke påvirker vinens smak.
Howard kjøkkenskriveri holder en lukket kundekveld for oss og det blir spesialpriser på varer fra Riedel og Coravin.
Don Melchor er kveldens utvalgte vin og vi får smake flere årganger av denne ikonvinen fra Chile som er laget av vinmaker Enrique Tirado.
Vingården har et jordsmonn som minner om vestsiden av Bordeaux. Her lages det store viner med særegen identitet, høy kvalitet og stort lagringspotensiale. Vinen er laget av druen cabernet sauvignon og i noen årganger med litt cabernet franc i tillegg.
Se invitasjonen her.
Påmelding
Når: Tirsdag 17. november kl. 18.00- 20.00
Sted: Treats, Karenslyst Allé 53, 2. Etasje, 0279 Oslo
Servering: Vin og brød
Pris: Kr. 350,- per pers.
Påmelding: https://www.deltager.no/coravin_og_don_melchor_17112015