Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Digital smaking med Bibi Graetz

18. februar, 2021 -19:00 - 20:00

$100

Velkommen til digital smaking med utvalgte viner fra Bibi Graetz torsdag 18. februar kl. 20:00.

Norske Vinklubbers Forbund presenterer tre viner fra BIBI GRAETZ DI DAN GRAETZ, som er det offisielle navnet på Bibi Graetz sin vingård. 

Torsdag 18. februar kl. 20:00 møter vi Bibi Graetz, kunstmaleren, vinmakeren og Norgesvennen som innkasserte prisen for verdens beste vin under vinmessen Vinexpo i Bordeaux i 2003.  Denne torsdagskvelden vil han lede en smaking av tre utvalgte viner for oss.

Viner som inngår i smakingen:

CASAMATTA ROSSO 2019
Pris kr. 144,90 (basis kat 3)

BOLLAMATTA NV
Pris kr. 196,90 (Bestillingsutvalget)

SOFFOCONE DI VINCIGLIATA 2018
Pris kr. 296,90 (Bestillingsutvalget).
Denne vinen er nå inne igjen, og kan bestilles.

 

 

Bibi Graetz har israelsk-sveitsisk far og norsk mor, er gift med norske Benedicte, har hytte i Mandal og hus i Oslo, – og er glad i å gå på ski. Ikke overraskende at han vil holde presentasjonen på norsk. Du kan stille spørsmål på norsk underveis via chat-funksjonen i Zoom, som vil enten vil bli besvart av vår vert underveis, eller formidlet til Bibi Graetz på slutten av smakingen.

 

Du melder deg på smakingen ved å kjøpe billetter, se nedenfor. Smaking koster 100 kroner per påmeldt. Som medlem av en av NVKF sine medlemsklubber får du 25% ved å bruke medlemmenes rabattkode. Rabattkoden finner du i vårt nyhetsbrev som sendes til våre medlemmer. Etter påmelding vil du motta en bekreftelse med link til det digitale arrangementet i forkant av smakingen. Vinsmakingen holdes på Zoom, som ikke krever noen installasjon eller liknende på forhånd.

Vær oppmerksom på følgende:
Du er selv ansvarlig for å handle inn vinene som skal gjennomgås, dersom du ønsker å smake vinene. Du velger selv hvor mange av vinene du vil kjøpe inn og smake.
Noen av vinene er kun å finne på bestillingslisten til Vinmonopolet, du gjør derfor lurt i å bestille vinene tidlig.

NB! 18 års aldersgrense.

Kjøpte kurs refunderes dessverre ikke.

Detaljer

Dato:
18. februar, 2021
Tid
19:00 - 20:00
Kostnad:
$100
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Norske Vinklubbers Forbund
E-post:
info@nvkf.no
View Arrangør Website