Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Digital smaking med Meinklang

21. oktober, 2021 -19:30 - 20:30

$100

Torsdag 21. oktober kl. 19:30 arrangerer vi en digital smaking med den østerrikske kultprodusenten Meinklang.

Familiebedriften Meinklang kultiverer 70 hektar biodynamisk vinmark ved den lille landsbyen Pamhagen i solfylte Burgenland, helt øst i Østerrike. Meinklang er den vingården i Østerrike som har den mest holistiske tilnærmingen til vinproduksjon og drift av egen gård. I tillegg til vin dyrkes korn, frukt og grønnsaker – og det lages kjøttprodukter fra svin og storfe. Gjødsel fra de 800 anguskyrne på gården fullfører den biodynamiske sirkelen.

Smakingen vil bli ledet av Niklas Peltzer, som har jobbet tett på alle prosesser hos Meinklang i en årrekke og er en meget dyktig formidler.

Viner som inngår i smakingen

Meinklang Grüner Veltliner Heideboden

Vinmonopolets varenummer: 595401, Kr. 155,-. Basisutvalget

Meinklang Burgenland Red

Vinmonopolets varenummer: 5202401, Kr. 155,-. Basisutvalget

Meinklang Blaufränkisch

Vinmonopolets varenummer: 5202301, Kr. 210,-. Bestillingsutvalget

Du melder deg på smakingen ved å kjøpe billetter, se nedenfor. Smaking koster 100 kroner per påmeldt. Som medlem av en av NVKF sine medlemsklubber får du 25% ved å bruke medlemmenes rabattkode. Rabattkoden finner du i våre nyhetsbrev. Etter påmelding vil du motta en bekreftelse med link til det digitale arrangementet i forkant av smakingen. Vinsmakingen holdes på Zoom, som ikke krever noen installasjon eller liknende på forhånd.

Du kan stille spørsmål på norsk underveis via chat-funksjonen i Zoom, som vil enten vil bli besvart av vår vert underveis, eller formidlet til Niklas Peltzer på slutten av smakingen.

Du er selv ansvarlig for å handle inn vinene som skal gjennomgås, dersom du ønsker å smake vinene. Du velger selv hvor mange av vinene du vil kjøpe inn og smake.

NB! 18 års aldersgrense.

Kjøpte kurs refunderes dessverre ikke.

Detaljer

Dato:
21. oktober, 2021
Tid
19:30 - 20:30
Kostnad:
$100
Kategori for Arrangement:

Sted

Hjemmefra