Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Digital smaking med Von Winning

11. februar, 2021 -19:00 - 20:00

$100

Velkommen til digital smaking med utvalgte viner fra Von Winning torsdag 11. februar kl. 20:00.

Norske Vinklubbers Forbund inviterer dere med på en digital smaking av tre viner fra Von Winning. Von Winning representerer en ny generasjon tørr Riesling. Vingården ble grunnlagt allerede i 1849, og besitter parseller i de mest anerkjente vinmarkene i Pfalz. Siden 2008 er alle vinmarkene dyrket med økologiske og dels biodynamiske prinsipper. Vinene gjæres helt naturlig og ingen klaring og filtrering finner sted.

Torsdag 11. februar kl. 20:00 vil vinmaker Andreas Hütwohl presentere tre av sine viner.

Viner som inngår i smakingen:

Von Winning Win Win Riesling 2018,  175,90 kr

Von Winning Riesling 2019 (erstatter Von Winning Paradiesgarten Riesling Trocken 2019, 255,90 kr*)
Pris: 155,90

Von Winning Forster Ungeheuer Riesling Trocken GG 2018
Pris: 481,90

*På grunn av endret tilgjengelighet på Von Winning Paradiesgarten Riesling Trocken vil det istedenfor bli smakt Von Winning Riesling. For de som allerede har kjøpt Paradiesgarten Riesling Trocken, trenger dere ikke kjøpe Von Winning Riesling, da begge er gode alternativer.

Du melder deg på smakingen ved å kjøpe billetter, se nedenfor. Smaking koster 100 kroner per påmeldt. Som medlem av en av NVKF sine medlemsklubber får du 25% ved å bruke medlemmenes rabattkode. Rabattkoden finner du i vårt nyhetsbrev datert 15. januar og ved senere utsendinger. Etter påmelding vil du motta en bekreftelse med link til det digitale arrangementet i forkant av smakingen. Vinsmakingen holdes på Zoom, som ikke krever noen installasjon eller liknende på forhånd.

Andreas Hütwohl vil holde presentasjonen på engelsk. Du kan stille spørsmål på norsk underveis via chat-funksjonen i Zoom, som vil enten vil bli besvart av vår vert underveis, eller formidlet til Andreas Hütwohl på slutten av smakingen.

Du er selv ansvarlig for å handle inn vinene som skal gjennomgås, dersom du ønsker å smake vinene. Du velger selv hvor mange av vinene du vil kjøpe inn og smake.

  • Dersom smittevernsrestriksjonene tillater det, så kan det være en hyggelig anledning til å invitere flere med på smakingen…?

NB! 18 års aldersgrense.

Kjøpte kurs refunderes dessverre ikke.

Detaljer

Dato:
11. februar, 2021
Tid
19:00 - 20:00
Kostnad:
$100
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Norske Vinklubbers Forbund
E-post:
info@nvkf.no
View Arrangør Website