Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Digital smaking med Weingut Leitz

16. mars -18:30 - 19:30

KR100

Møt Johannes Leitz hjemme

Weingut Leitz og vinmaker Johannes Leitz har vært ledestjernen i riesling-revolusjonen som har funnet sted i Norge de siste 10-15 årene, etter hvert som tørre rieslinger av høy kvalitet for alvor har sjarmert det norske folk i senk. Johannes var videre tidlig ute med å tilby riesling både med skrukork og på Bag-in-Box, og GG-ene hans høster lovord og bred anerkjennelse blant både journalister og konsumenter. I 2011 ble Johannes kåret til «Årets tyske vinmaker» av den franske restaurantguiden Gault Millau.

Vi møter Johannes Leitz hjemme i Rüdesheim og herfra vil han fortelle om vingården sin, samt lede oss gjennom smaking av to av hans viner:

  • 9120201 Leitz Rheingau Pinot Noir Rose 2020,  kr 150,00, finnes i basisutvalget kategori 4
  • 8015001 Leitz Rheingau Riesling Trocken 2019, kr 146,00, finnes i basisutvalget kategori 2

Den digitale smakingen er åpen for alle interesserte. Du melder deg på smakingen ved å kjøpe billetter, se nedenfor. Smaking koster 100 kroner per påmeldt. Som medlem av en av NVKF sine medlemsklubber får du 25% ved å bruke medlemmenes rabattkode. Rabattkoden finner du i vårt nyhetsbrev som sendes til våre medlemmer. Samme dag som smakingen holdes, vil du motta e-post med en lenke til det digitale arrangementet.. Vinsmakingen holdes på Zoom, som ikke krever noen installasjon eller liknende på forhånd.

Vær oppmerksom på følgende:

Du er selv ansvarlig for å handle inn vinene som skal gjennomgås, dersom du ønsker å smake vinene. Du velger selv hvor mange av vinene du vil kjøpe inn og smake.
Begge vinene er å få i basisutvalget.

NB! 18 års aldersgrense.

Kjøpte kurs refunderes dessverre ikke.

Detaljer

Dato:
16. mars
Tid
18:30 - 19:30
Kostnad:
KR100
Kategori for Arrangement:

Sted

Hjemmefra

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available