Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Digital vinsmaking med Wongraven

17. juni, 2021 -19:00 - 20:00

$100

Møt black metal musikeren som ble pasjonert vinprodusent.

Det er ikke mange forunt å være verken en av verdens fremste musikere innen sin sjanger eller en habil og dedikert vinprodusent.

Sigurd Wongraven er en slik person. Han er kjent som vokalist og gitarist det verdenskjente black metal-bandet Satyricon, som har en stor fanskare over hele verden. Her hjemme er Sigurd Wongraven like godt kjent som vinprodusent. Interessen hans for vin har blitt utviklet gjennom turnévirksomhet over hele verden, og sin første vin lagde han i 2010. To år etter startet han Wongraven Wines, et selskap som han i 2019 solgte til Symposium Wines.

Torsdag 17. juni kl. 19:00 arrangerer vi digital vinsmaking med tre av Wongravens viner, og smakingen ledes av Sigurd Wongraven selv.

Viner som inngår i smakingen:

Vi har plukket ut tre viner fra Wongravens etter hvert store portefølje som vi skal smake. To av disse finner du i Vinmonopolets basisutvalg, mens rosévinen må du bestille.

Du melder deg på smakingen ved å kjøpe billetter, se nedenfor. Smaking koster 100 kroner per påmeldt. Som medlem av en av NVKF sine medlemsklubber får du 25% ved å bruke medlemmenes rabattkode. Rabattkoden finner du i våre nyhetsbrev. Etter påmelding vil du motta en bekreftelse med link til det digitale arrangementet i forkant av smakingen. Vinsmakingen holdes på Zoom, som ikke krever noen installasjon eller liknende på forhånd.

Du kan stille spørsmål på norsk underveis via chat-funksjonen i Zoom, som vil enten vil bli besvart av vår vert underveis, eller formidlet til Sigurd Wongraven på slutten av smakingen.

Du er selv ansvarlig for å handle inn vinene som skal gjennomgås, dersom du ønsker å smake vinene. Du velger selv hvor mange av vinene du vil kjøpe inn og smake.

NB! 18 års aldersgrense.

Kjøpte kurs refunderes dessverre ikke.

Detaljer

Dato:
17. juni, 2021
Tid
19:00 - 20:00
Kostnad:
$100
Kategori for Arrangement:

Sted

Hjemmefra

Arrangør

Norske Vinklubbers Forbund
E-post:
info@nvkf.no
View Arrangør Website