Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Fin Vin og Brennevin 2021

8. juni -17:00 - 20:00

Arrangement navigasjon

Velkommen til «Fin Vin og Brennevin 2021»

I samarbeid med magasinet “Vin & Brennevin” har vi i Norske Vinklubbers Forbund gleden av å invitere våre medlemmer og andre til 2021-utgaven av «Fin Vin og Brennevin», messen som fokuserer på både «fine wine» og edelt brennevin.

Vi er koronaoptimister og satser på at situasjonen er slik at messen kan gjennomføres denne dagen. Skulle dette ikke la seg gjøre, så flyttes messen til en mer passende dato.

Messen arrangeres på Oslo Militære Samfund tirsdag 8. juni, fra kl. 17:00 til 20:00. Her fyller vi opp begge etasjene med leverandører av fin vin og edelt brennevin.

Messens navn inneholder et publikumsløfte, – Fin Vin og Brennevin», og vi har utfordret messens utstillere til å følge opp dette. Pris er ofte en av flere indikatorer på kvalitet, og vi har derfor satt en minimumspris på kr. 250,- for 0,75l vin, samt at vi ønsker at messen skal være en «BIB-fri sone».

 

Sikre deg billetter til en ekstra gunstig pris.

Bestiller du billetter når salget starter, så gir vi deg en «early bird» rabatt. Ordinær billettpris for medlem er kr. 375,-, men kjøper du nå, betaler du kun kr. 325,- per billett. Kun et lite billettgebyr kommer i tillegg. Og hvorfor ikke kjøpe noen ekstra og gi bort til jul? En vinmesse er best når man er sammen med gode venner eller kollegaer. Ordinær billettpris for de som ikke er medlemmer er kr. 475,- men du behøver ikke å betale mer enn 325,- per billett.

Du risikerer ingenting om messen må flytte til en annen dato, de kjøpte billettene gjelder uansett arrangementsdato.

 

Klikk her for å bestille billetter.

 

20-års aldersgrense

På grunn av vareprøver på vin og brennevin er det 20-års aldersgrense.

Detaljer

Dato:
8. juni
Tid
17:00 - 20:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://vinbrennevin.no/event/fin-vin-og-brennevin-2021-nvkf/

Sted

Oslo Militære Samfund, Myntgata 3, 0151 Oslo
Oslo Militære Samfund, Myntgata 3, 0151 Oslo 0151 + Google-kart