Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Fin Vin og Brennevin 2022

10. mars -17:00 - 20:00

Velkommen til «Fin Vin og Brennevin 2022»

Norske Vinklubbers Forbund er også denne gang en samarbeidspartner med magasinet «Vin & Brennevin» for messen. Vi har derfor gleden av å invitere våre medlemmer og andre til 2022-utgaven av «Fin Vin og Brennevin», messen som fokuserer på både «fine wine» og edelt brennevin. Alle som har kjøpt billett til messen kan glede seg til å møte vin- og brennevininteresserte mennesker, glade importører og hundrevis av vareprøver.

Messen samlet høsten 2021 over 50 utstillere og nesten 300 vininteresserte publikummere. Her var det anledning til å prøve mer enn 600 forskjellige viner og brenneviner. Vi er sikre på at 2022-utgaven vil samle like mange utstillere og publikummere.

Messen arrangeres på Gamle Logen i Oslo torsdag 10. mars, fra kl. 17:00 til 20:00. Her er begge etasjene fylt opp med leverandører av fin vin og edelt brennevin.

Messens navn inneholder et publikumsløfte, – «Fin Vin og Brennevin», og vi har utfordret messens utstillere til å følge opp dette. Pris er ofte en av flere indikatorer på kvalitet, og vi har derfor satt en minimumspris på kr. 250,- for 0,75l vin, samt at vi ønsker at messen skal være BIB-fri sone.

Årets Valentinesgave?

Hvorfor ikke gi bort en billett til din kjære til Valentines? En billett til messen er et godt påskudd for å ta med din kjære ut på et hyggelig arrangement, – kanskje kombinert med et hyggelig måltid etter messen?  Du slipper å løpe rundt i butikker for å finne passende gaver, men bestiller enkelt og greit på nett. Du trenger ikke å tenke på innpakning eller at gaven skal bli liggende igjen på en postterminal, billettene sendes rett til deg med e-post. Du trenger heller ikke bekymre deg for farge eller størrelse, på messen finner du både rødt, hvitt og rosé i små og store flasker. Dessuten har dere gleden av å gå sammen på messen. Bestill årets Valentinsgave til deg og din kjære allerede nå, så har du mindre å tenke på. Har du ikke allerede sikret deg en billett, så gjør det nå, ellers så risikerer du å gå glipp av årets første vin- og brennevinsmesse.

Utstillere per 20. januar 2022:

Billettpriser:

  • Medlem av NVKF: kr 375,-
  • Øvrige: kr. 450,-
    Billettavgift kr. 25,- tilkommer

 

Klikk her for å bestille billetter.

 

20-års aldersgrense

På grunn av vareprøver på vin og brennevin er det 20-års aldersgrense.

Sted

Gamle Logen, Grev Wedels pl. 2, 0151 Oslo
Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo 0151 + Google-kart