Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Grunnkurs musserende vin, Consenzo Brasserie, Oslo

6. mai, 2014 -19:00

Denne kvelden lærer vi deg forskjellen på: Prosecco, Cava og Champagne.
Vi smaker seks ulike musserende laget av ulike druer og fra ulike regioner og land. Vi går gjennom de ulike fremstillingsmetodene for å få bobler i en flaske. Følgende viner skal smakes:
– Jeio Prosecco Brut, Prosecco, kr 119,90
– Soler-Jové Brut Reserva, Cava, kr 112,00
– Delorme Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs Brut 2011, Cremant, kr 149,90
– Palmer Blanc de Blanc Brut 2007, Champagne (hvite druer), kr 389,90
– Rodez Ambonnay Blanc de Noirs, Brut, Champagne (blå druer), kr 379,90
– Lanson Gold Label Brut Vintage 2004, Champagne (årgang), kr 459,90

Tidligere norgesmester i vinsmaking, Cathinca Dege, skal veilede oss gjennom denne kvelden. Hun har lang erfaring fra både vin- og restaurantbransjen, er hovedlærer på Norsk Vinfagskole (vinkelner utdannelse) og fast vinskribent i Bulletin og i Maison Mat og Vin.

Se invitasjonen her.

Dato: Tirsdag 6. mai kl. 17.00 – 20.00
Sted: Consenzo Brasserie, Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo
Passer for: Nybegynnere og litt erfarne som ønsker å lære det grunnleggende
Servering: Kun vin
Pris: Pris medlemmer kr. 365,-
Ikke-medlemmer kr 465,-
Påmelding: https://www.deltager.no/musserendevin_06052014

Detaljer

Dato:
6. mai, 2014
Tid
19:00

Arrangør