Denne kvelden lærer vi deg forskjellen på: Prosecco, Cava og Champagne.
Vi smaker seks ulike musserende laget av ulike druer og fra ulike regioner og land. Vi går gjennom de ulike fremstillingsmetodene for å få bobler i en flaske. Følgende viner skal smakes:
– Jeio Prosecco Brut, Prosecco, kr 119,90
– Soler-Jové Brut Reserva, Cava, kr 112,00
– Delorme Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs Brut 2011, Cremant, kr 149,90
– Palmer Blanc de Blanc Brut 2007, Champagne (hvite druer), kr 389,90
– Rodez Ambonnay Blanc de Noirs, Brut, Champagne (blå druer), kr 379,90
– Lanson Gold Label Brut Vintage 2004, Champagne (årgang), kr 459,90
Tidligere norgesmester i vinsmaking, Cathinca Dege, skal veilede oss gjennom denne kvelden. Hun har lang erfaring fra både vin- og restaurantbransjen, er hovedlærer på Norsk Vinfagskole (vinkelner utdannelse) og fast vinskribent i Bulletin og i Maison Mat og Vin.
Se invitasjonen her.
Dato: | Tirsdag 6. mai kl. 17.00 – 20.00 |
Sted: | Consenzo Brasserie, Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo |
Passer for: | Nybegynnere og litt erfarne som ønsker å lære det grunnleggende |
Servering: | Kun vin |
Pris: | Pris medlemmer kr. 365,- Ikke-medlemmer kr 465,- |
Påmelding: | https://www.deltager.no/musserendevin_06052014 |