Velkommen til en aften på Kulinarisk Akademi (KA) hvor Norges beste kokker deler sine beste tips for vellykkete viltmiddager i høst og vinter!
NB! Dette er ikke et kokkekurs hvor dere blir satt til å skrelle gulrøtter. Det er de dyktige kokkene fra KA som lager maten, vi får følge med – smake og diskutere. Frank Røstgård presenterer sine beste vintips til vilt, samtidig som vi får testet det ut i praksis.
Det vil være fire stasjoner med én kokk på hver stasjon. Hver stasjon har to forskjellige retter av en vilttype, henholdsvis rype, elg, reinsdyr og hjort.
Menystasjon:
Dato: Torsdag 26. september kl. 17.00 – 21.00er 2013
Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87 Bygg 7, 0461 Oslo
Pris: Medlemmer av NVkF (10 % rabatt) kr 1.161,-
Ikke medlem kr 1.290,-
Påmelding Send en email til frank@altomvin.no
For mer informasjon, priser og påmelding trykk på denne linken:
http://www.altomvingrandcru.no/matvin.html
På hver stasjon er det fire viner, og én vinekspert som presenterer vinene. Vinhusene som er representert er: Champagnehuset Lanson, Katharina Mowinckel fra Frankrike, S.A. Prüm fra Mosel, Marchesi de’Frescobaldi fra Toscana, Masi fra Veneto, Fontanafredda og Borgogno fra Piemonte, Farnese fra Abruzzo, Cantine Cellaro fra Puglia/Sicilia, Marqués de Cáceres fra Rioja, Bodega Amalaya fra Salta i Argentina, Dão Sul fra Portugal, Peter Lehmann Wines fra Barossa i Australia og Yealands Estate fra Marlborough i New Zealand.
Presentasjon av kokkene:
Rob Roy Cameron:
Frode Laupsa:
Alexander Bremer:
Bård Fjeld:
Velkommen
Frank Røstgård
Alt om Vin
Mob: +47 90 91 62 71
Internett: AltomVin.no
Email: frank@altomvin.no