Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

HELT VILT på KA

26. september, 2013 -19:00

Velkommen til en aften på Kulinarisk Akademi (KA) hvor Norges beste kokker deler sine beste tips for vellykkete viltmiddager i høst og vinter!

NB! Dette er ikke et kokkekurs hvor dere blir satt til å skrelle gulrøtter. Det er de dyktige kokkene fra KA som lager maten, vi får følge med – smake og diskutere. Frank Røstgård presenterer sine beste vintips til vilt, samtidig som vi får testet det ut i praksis.

Det vil være fire stasjoner med én kokk på hver stasjon. Hver stasjon har to forskjellige retter av en vilttype, henholdsvis rype, elg, reinsdyr og hjort.

Menystasjon:

  1. Elgstek, rosenkål, kremsaus og brunost. Og – elgkarbonade, potetpuré med tyttebær.
  2. Langtidsbakt hjortebog, rotgrønnsaker og kryddersjy. Og – hjortepølse, linseragu med syrlig løksaus.
  3. Reinsdyr ytrefilet, kremet soppsaus. Og – salat med varmrøkt hjerte og bakte rødbeter.
  4. Soppbuljong med stekt rypelår og selleri. Og – rypebryst med kremet skorsonerrot og portvinsjysaus.

 

Dato:                    Torsdag 26. september kl. 17.00 – 21.00er 2013
Sted:                     Kulinarisk Akademi,
 Maridalsveien 87 Bygg 7, 0461 Oslo
Pris:                      Medlemmer av NVkF (10 % rabatt) kr 1.161,-
Ikke medlem kr 1.290,-

Påmelding         Send en email til frank@altomvin.no

 

For mer informasjon, priser og påmelding trykk på denne linken:
http://www.altomvingrandcru.no/matvin.html

På hver stasjon er det fire viner, og én vinekspert som presenterer vinene. Vinhusene som er representert er: Champagnehuset Lanson, Katharina Mowinckel fra Frankrike, S.A. Prüm fra Mosel, Marchesi de’Frescobaldi fra Toscana, Masi fra Veneto, Fontanafredda og Borgogno fra Piemonte, Farnese fra Abruzzo, Cantine Cellaro fra Puglia/Sicilia, Marqués de Cáceres fra Rioja, Bodega Amalaya fra Salta i Argentina, Dão Sul fra Portugal, Peter Lehmann Wines fra Barossa i Australia og Yealands Estate fra Marlborough i New Zealand.

 

Presentasjon av kokkene:

Rob Roy Cameron:

  • Har jobbet på El Bulli og 41.

Frode Laupsa:

  • Frode er alltid sulten på nye utfordringer og har siden år 2000 jobbet på mange av Oslos topprestauranter som ORO, Feinschmecker og Restaurant Oscarsgate. Sistnevnte var han med å starte opp som en av deleierne i 2005. I 2009 var han en del av kokkekollektivet på Palace Grill før han tok turen ”hjem” til Sørlandet som kjøkkensjef på KICK Malt & Mat.

Alexander Bremer:

  • Alex har gått hotellfagskole i Sveits, vært lærling på Le Canard og Feinschmecker. Han er halvt fransk og har jobbet et år som kokk i Frankrike. Jobbet 3 sesonger på Solsiden Restaurant, reist på inspirasjonstur til Asia, Australia og New Zealand. De siste 5 årene før han kom til Kulinarisk Akademi var han kjøkkensjef hos Mat og Martin Restaurant.

Bård Fjeld:

  • Kommer fra Dal, Akershus. Gikk læretid på Oro Restaurant under Terje Ness. Etter læretid har han vært kokk på verdens raskeste MTB (Missil Torpedo Båt)

 

Velkommen

Frank Røstgård
Alt om Vin
Mob: +47 90 91 62 71
Internett: AltomVin.no
Email: frank@altomvin.no

Detaljer

Dato:
26. september, 2013
Tid
19:00

Arrangør

Alt Om Vin