Dette får du:
Alt dette får du for spesialpris for medlemmer av vinklubbene, kun kr. 449,-!
Boken inneholder vel 200 oppskrifter, og en pedagogisk god beskrivelse av en rekke teknikker for varmebehandling av fisk, kjøtt, frukt og grønt.
Når: Tirsdag 11. oktober kl. 18.00 – 21.00
Servering: Smaksprøver fra boken – med tilhørende viner
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen, andre etasje, Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris medlem NVkF / ikke medlem: kr. 449,- / kr. 499,- per pers. inklusiv boken
Påmelding: https://www.deltager.no/kokogstek
NB!
For å oppnå medlemspris må du legge inn «chablis» som kampanjekode og deretter trykke på «Valider».
Du som gjest går fra kjøkken til kjøkken, får servert ulike småretter og kan få tips og triks av kokkene som serverer maten.
Nærmere om arrangementet: