Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Lær om rødvin til kjøtt

19. januar, 2015 -18:00 - 20:30

Cathinca Dege

Tidligere norgesmester i vinsmaking, Cathinca Dege har lang erfaring fra både vin- og restaurantbransjen. Hun er hovedlærer på Norsk Vinfagskole (vinkelner utdannelse), er fast vinskribent i Bulletin og i Maison Mat og Vin. I tillegg arbeider hun som foredragsholder, vinskribent og vinkonsulent. Hun har reist rundt i de fleste vinproduserende land og regioner i både Europa, USA, Australia og New Zealand. Hun brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler villig på sin kunnskap.

Vin og mat i kombinasjon

Du har garantert opplevd det. Et perfekt måltid hvor mat og vin spiller sammen. Eller det motsatte: et måltid hvor valget av vin til maten ikke fungerte i det hele tatt. Hva er det som gjør at enkelte typer viner passer bedre til enkelte typer mat?

Sammen med vinlærer Cathinca Dege vil du denne kvelden selv erfare hvordan de ulike elementene i vin som syre, tannin, sødme og fylde fungerer sammen med mat. Kurset starter med en teoretisk del hvor du vil lære om vinens egenskaper og hva som påvirker valg av vin til mat. Deretter går vi over på det praktiske hvor vi tester tre ulike retter sammen med seks ulike viner. Til hver rett serveres med to ulike viner. Det kulinariske står de dyktige kokkene på Onda for.  Onda blir omtalt som en av landets beste restauranter og får jevnlig strålende kritikk i media.
Les mer om Onda på http://www.onda.no

 

Kursinnhold «Rødvin til kjøtt» Foredrag mat og vin i kombinasjon – grunnprinsipper

Dato: Mandag 19. januar kl. 17.00 – 19.30
Sted: Onda Restaurant, Stranden 30, 0250 Oslo
Servering: 6 røde viner og 3 små retter
Pris: Medlem NVkF kr. 495,-
Ikke-medlem kr 595,-
Påmelding: https://www.deltager.no/rodvin_til_kjott_19012015

 

Velkommen til den gode opplevelsen!

Detaljer

Dato:
19. januar, 2015
Tid
18:00 - 20:30