Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Master Class og Winemakers Dinner med Domaine Fernand Engel, Oslo

6. februar, 2016 -19:00

Totalt er det beplantet 45 hektar med vindruer spredt ut over 150 vinmarksplotter i syv omkringliggende landsbyer. Det produseres vin på alle de syv tillatte druene i området; Riesling, Pinot Blanc, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Noir, Sylvaner og Muscat d’Alsace. Jordsmonnet er typisk for Alsace og bringer frem de ulike druenes karakteristikker.

I Norge finner du 6 av vinene deres hos Vinmonopolet, og dere får smake alle – i tillegg til et par nyheter som blir gjort tilgjengelig senere i år, samt en overraskelse eller to.

Vi får besøk av Xavier Baril – enolog, vinmaker og svigersønn – som vil ta oss gjennom en reise i Alsace vintyper – alt 100% organisk – fra Pinot Blanc Vieilles Vignes, Riesling Grand Cru, Gewurztraminer Grains Noble til Pinot Noir fra den fantastiske vinmarken Meyerhof – du vil smake totalt 10 viner fra Fernand Engel.

MASTERCLASS: kl 18:00, gratis
WINEMAKER DINNER: kl 19:00, kr. 990,- per person, inkluderer 5 – retters meny og 10 viner

Stjernekokken Rune Pal og hans team på Onda har lovet å sette sammen en spennende 5-retters meny som vil utfordre og fremheve karakteristikkene til Engels viner. Vi ser frem til en smakfull og lærerik aften.

Meld deg på email elvira@maneo.no og husk og gi beskjed om du ønsker om du vil delta på Master Class i tillegg til Winemaker Dinner. Begrenset antall plasser.

Når: Lørdag 6. februar kl. 19:00
Master class: kl. 18:00 ved Xavier Baril (vinmaker hos Fernand Engel)
Sted: Mezzaninen på Onda Restaurant, Stranden 30, 0250 OSLO
Servering: 5 retter og 10 viner
Pris: Kr. 990,- per person

Påmelding: elvira@maneo.no

Detaljer

Dato:
6. februar, 2016
Tid
19:00