Totalt er det beplantet 45 hektar med vindruer spredt ut over 150 vinmarksplotter i syv omkringliggende landsbyer. Det produseres vin på alle de syv tillatte druene i området; Riesling, Pinot Blanc, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Noir, Sylvaner og Muscat d’Alsace. Jordsmonnet er typisk for Alsace og bringer frem de ulike druenes karakteristikker.
I Norge finner du 6 av vinene deres hos Vinmonopolet, og dere får smake alle – i tillegg til et par nyheter som blir gjort tilgjengelig senere i år, samt en overraskelse eller to.
Vi får besøk av Xavier Baril – enolog, vinmaker og svigersønn – som vil ta oss gjennom en reise i Alsace vintyper – alt 100% organisk – fra Pinot Blanc Vieilles Vignes, Riesling Grand Cru, Gewurztraminer Grains Noble til Pinot Noir fra den fantastiske vinmarken Meyerhof – du vil smake totalt 10 viner fra Fernand Engel.
MASTERCLASS: kl 18:00 – gratis
WINEMAKER DINNER: kl 19:00, kr. 990,- per person, inkluderer 5 – retters meny samt 10 viner
Henriettes Mestermat har lovet å sette sammen en spennende 5-retters meny som vil utfordre og fremheve karakteristikkene til Engels viner. Vi ser frem til en smakfull og lærerik aften.
Meld deg på email henriette@henriettesmestermat.no og husk og gi beskjed om du ønsker om du vil delta på Master Class i tillegg til Winemaker Dinner. Begrenset antall plasser.