16.30–16.50 | Den naturlige veien mot biologisk-dynamisk Foredrag og smaking ledes av Christian Ress, 5 generasjon Balthasar Ress, Weingut Balthasar Ress |
17.00–17.20 | Hva er sake? Hvordan lages sake? Hva brukes sake til? Foredrag og smaking ledes av bryggerimester på Nøgne Ø, Kjetil Jikiun |
17.30–17.50 | Hva er god olivenolje? Foredrag og smaking ved Olivier Pean fra Olivers |
18.00–18.20 | Presentation of The Haciendas Company Foredrag og smaking av vin og olivenolje ved Adam Jones. |
18.30–18.50 | Økologiske druer og biodynamisk vin – gimmick eller kvalitet? Foredrag, diskusjon og smaking ved Sigurd Wongraven og Sebastian Bredal, MW |
Du får anledning til å smake 100-vis forskjellige viner fra mer enn 20 vinimportører. Noen av importørene som tar med sine beste viner, er bl.a.:
Listen over vinutstillere oppdateres forløpende frem mot messen
Alle mat- og delikatesseutstillerne vil ha med seg både vareprøver og salgsvarer. Her blir det mange gode messetilbud.
Klubbtilhørighet må oppgis ved påmelding. Dersom den påmeldte er gjest eller ikke-medlem; skriv «Ikke-medlem» ved påmeldingen.
Tid: | Torsdag 22. mai kl. 16:00 – 20:00 |
Sted: | Gamle Logen, Grev Wedels pl. 2, 0151 Oslo |
Pris medlem av NVkF: (MC = Master Class) |
Deltagelse messe: kr. 250,- Deltagelse + MC med Balthasar Ress: kr. 300,- Deltagelse + MC med Nøgne Ø – Sake: kr. 300,- Deltagelse + Økol. druer og biodynamisk vin: kr. 300,- Deltagelse + Olivenolje – hva er det?: kr. 300,- Deltagelse + MC med The Haciendas Co: kr. 300,- |
Pris ikke medlem av NVkF: (MC = Master Class) |
Deltagelse messe: kr. 400,- Deltagelse + MC med Balthasar Ress: kr. 450,- Deltagelse + MC med Nøgne Ø – Sake: kr. 450,- Deltagelse + Økol. druer og biodyn. vin: kr. 450,- Deltagelse + Olivenolje – hva er det?: kr. 450,- Deltagelse + MC med The Haciendas Co: kr. 450,- |
Påmelding: | https://www.deltager.no/mat-_og_vinmesse_22052014 |
Velkommen!