Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Mat- og Vinmessen 2015

3. juni, 2015 -18:00 - 22:00

Du får anledning til å smake 100-vis forskjellige viner fra mer enn 20 vinimportører. Noen av vinimportørene og matprodusentene/importørene som tar med sine beste produkter er:
Symphosium Wines, Treasury Wine Estate, Autentico, Interlope, Conchay y Toro, B & R Wine, Palmer Group, Evento Vin, Vinarius, Bricks Beverages, Scandinavian Negotiators, Podium Wines, viniveriwines, Red & White, Sansa Valore, Bonum Beverage, Vinum Dux, Divini, Tind spekevarer, Olivers, Ask Gård, Duggurd, Kulinarisk Akademi, Via Italia, Det Gamle Røgeri, The Northern Company, Friends Fair Trade, Sentralen, Con Gusto m.fl.

Vi har flere Master Class og temaforedrag som:

  • Kl. 16.30 – 17-00: Hvorfor jobbe økologisk, og ikke nødvendigvis sertifisert? Smaking og foredrag ved Raffaele Boscaini fra Masi og Kathrine Astrup fra Nervi
  • Kl. 17.15 – 17.45: Handwerk et økologisk bakeverksted Foredrag og smaking ved Pontus Blomberg fra Norges først økologiske surdeigbakeri vil fortelle deg om surdeig, ekte mel, og hvor enkelt baking kan være.
  • Kl. 18.00 – 18.30: Non Dos – Avmystifisering av biodynamisk-, økologisk- og naturvin Foredrag og smaking ledes av sommelier Frederik Kolderup
  • Kl. 18.45 – 19. 15: Kulinarisk Akademi Kurs om mat og vin i kombinasjon – lær knepene. Smaking og foredrag

Vi tar forbehold om at det kan komme noen små endringer!

 

Salg av produkter.

Alle mat- og delikatesseutstillerne vil ha med seg både vareprøver og salgsvarer. Her blir det mange gode messetilbud.

Klubbtilhørighet: Må oppgis. Dersom gjest/ikke-medlem; skriv «Ikke-medlem»

Tid: Onsdag 3. juni kl. 16:00 – 20:00
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels pl. 2, 0151 Oslo
Pris medlem av Slow Food og NVkF: kr. 250,-
Pris alle andre: kr. 400,-
Seminarer: Pris per seminar eller Master Class: kr. 50,-
Påmelding: https://www.deltager.no/oslo_matogvinmesse_2015

Velkommen!

Detaljer

Dato:
3. juni, 2015
Tid
18:00 - 22:00