Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Møt Monty Waldin fra Decanter og bli med på vinsmaking og Masterclass!

20. november, 2018 -17:00 - 19:00

Bella Toscana Vinimport og vinjournalist Monty Waldin fra Decanter inviterer til en økologisk og biodynamisk aften hvor tre av våre fantastiske vinprodusenter presenterer sine beste viner:

Podere Forte

Eiet og drevet av ingeniør og oppfinner, Pasquale Forte, Podere Forte representerer et kompromissløst kvalitetsfokus som er uten like i italiensk vinmaking. Vinene hans har en renhet, presisjon og intensitet som er vanskelig å overgå. Podere Forte er økologisk og biodynamisk Demeter-sertifisert.

Donatella Cinelli Colombini

Donatella stammer fra den historiske brunello familien Cinelli Colombini hvor broren arvet Barbi, mens Donatella arvet 2 mindre vingårder med liten produksjon.  Her har hun skapt en vinkultur som er unik i den mannsdominerte Toskanske vinverden – med kvinner i alle ledende posisjoner innenfor vinproduksjonen. Økologisk sertifisert fra 2018.

Sasso di Sole

Familiedrevet brunello vinprodusent med historie tilbake til 1800-tallet. Roberto, eier og vinmaker, gikk sin læretid hos nestorprodusent Biondi-Santi og lærte å lage brunello av brunelloens far – Franco Biondi-Santi.  Han avsluttet sin læretid som kjellermester og vendte tilbake til familiegården hvor han startet det siste kapittelet i familiens vinhistorie karakterisert av tradisjonell brunellomaking av høyeste kvalitet. Økologisk sertifisert fra produksjonsåret 2018

Monty Waldin

Monty Waldin fra Decanter er den første vinjournalisten som spesialiserte seg på organisk og biodynamisk vin, og han vil denne kvelden gi oss en unik  forelesning om økologisk og biodynamisk vinmaking.

«Hans siste bok Biodynamic Wine gjorde meg klar over at jeg ikke kunne noe om biodynamikk,» sier MW Jancis Robinson.

 

Tid og dato: Tirsdag 20. november 2018 kl. 18.00 – 20.00
Sted: Vérité Gastrobar, Grundingen 3 på Aker Brygge
Pris medlemmer NVkF kr. 305,- pr. pers.
Pris ikke medlemmer kr. 355,- per person.
Prisen inkluderer masterclass, vinsmaking og enkel fingermat.
Påmelding: Vipps til 540798 – Bella Toscana Vinimport AS

 

Detaljer

Dato:
20. november, 2018
Tid
17:00 - 19:00