I tillegg til mange gode matprodusenter fra Norge og utlandet, vinimportrer med 100-vis av viner vil det vre mange norske l- og siderprodusenter.
Vi har flere Master Class og temaforedrag som:
Vi tar forbehold om at det kan komme noen sm endringer!
Du fr anledning til smake 100-vis forskjellige viner fra mer enn 20 vinimportrer. Noen av vinimportrene og mat produsentene/importrene som tar med sine beste produkter er bl.a.:Indre Oslo Matforedling, Duggurd, Fremtidens mat/Northern Company, Hardangervidda rakfisk, Oikos/Ren Mat, Dronebrygg (l), Sagene Bryggeri (l), Vinuma, Reisetnnen, Kulinarisk Akademi, tnt huset, Olivers, Tind, Ringi, Fjord Brands, Mostue Grape Selections, Robert Prizelius, Naturlig Vin, Altia, Sommeliers, Vini Veri, Bricks Beverages, Great Grape, Ngne , Evento Vin, Podium Wines, Red & White, G. CONR. BOY, Bache Gabrielsen, Great Grape, Interlope, Tramontane, Snnavin, Nebbiolo Wines, Terra Wines, Non Do, Non Dos, Bonum Beverage, Vinhuset NoFra, B & R Wine, Treasury Wine Estates Norway, Braastad, Palmer Group, Arctic Wine Imports og House of Hungary.
Salg av produkter. Alle mat- og delikatesseutstillerne vil ha med seg bde vareprver og salgsvarer. Her blir det mange gode messetilbud.
Klubbtilhrighet: M oppgis. Dersom gjest/ikke-medlem; skriv «Ikke-medlem»
Tid: Tirsdag 31. mai kl. 16:00 20:00
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels pl. 2, 0151 Oslo
Pris medlem av Slow Food og NVkF: kr. 250,-
Pris alle andre: kr. 400,-
Seminarer: Pris per seminar eller Master Class: kr. 85,-
Pmelding: https://www.deltager.no/oslo_matogvinmesse_2016