Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Norges største mat- og vinmesse

31. mai, 2016 -18:00 - 22:00

I tillegg til mange gode matprodusenter fra Norge og utlandet, vinimportrer med 100-vis av viner vil det vre mange norske l- og siderprodusenter.

Vi har flere Master Class og temaforedrag som:

  • Kl. 16.30 17-00 Master Class: Henri Bourgeois fra Sancerre
    Smaking av viner og foredrag ved nolog Jean Yves Linger
  • Kl. 17.15 17.45: Hvorfor er ikke kosertifisering alltid nok?
    Smaking av viner og foredrag ved sommelier Frederik Kolderup fra Non Dos.
  • Kl. 18.00 18.30: Master ClassChateau Leoube, Provence viner p sitt beste
    Chateau Leoube produserer noen av de beste vinene fra Provence – sertifisert kologisk og hndlaget av den velkjente vinmaker Romain Ott. Smaking av 4 viner.
  • Kl. 18.45 19. 15: Kulinarisk Akademi: Mat og vin i kombinasjon
    Kurs og smaksprver av mat og vin ved Espen Vesterdal Larsen (OL mester kokkekunst 2008) og Heidi Iren Hansen (WSET Diploma og er n Master of Wine student).

Vi tar forbehold om at det kan komme noen sm endringer!

Du fr anledning til smake 100-vis forskjellige viner fra mer enn 20 vinimportrer. Noen av vinimportrene og mat produsentene/importrene som tar med sine beste produkter er bl.a.:Indre Oslo Matforedling, Duggurd, Fremtidens mat/Northern Company, Hardangervidda rakfisk, Oikos/Ren Mat, Dronebrygg (l), Sagene Bryggeri (l), Vinuma, Reisetnnen, Kulinarisk Akademi, tnt huset, Olivers, Tind, Ringi, Fjord Brands, Mostue Grape Selections, Robert Prizelius, Naturlig Vin, Altia, Sommeliers, Vini Veri, Bricks Beverages, Great Grape, Ngne , Evento Vin, Podium Wines, Red & White, G. CONR. BOY, Bache Gabrielsen, Great Grape, Interlope, Tramontane, Snnavin, Nebbiolo Wines, Terra Wines, Non Do, Non Dos, Bonum Beverage, Vinhuset NoFra, B & R Wine, Treasury Wine Estates Norway, Braastad, Palmer Group, Arctic Wine Imports og House of Hungary.

Salg av produkter. Alle mat- og delikatesseutstillerne vil ha med seg bde vareprver og salgsvarer. Her blir det mange gode messetilbud.

Klubbtilhrighet: M oppgis. Dersom gjest/ikke-medlem; skriv «Ikke-medlem»

Tid: Tirsdag 31. mai kl. 16:00 20:00
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels pl. 2, 0151 Oslo
Pris medlem av Slow Food og NVkF: kr. 250,-
Pris alle andre: kr. 400,-
Seminarer: Pris per seminar eller Master Class: kr. 85,-
Pmelding: 
https://www.deltager.no/oslo_matogvinmesse_2016

Detaljer

Dato:
31. mai, 2016
Tid
18:00 - 22:00

Sted

Gamle Logen, Grev Wedels pl. 2, 0151 Oslo
Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo 0151 + Google-kart