Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Oslo Mat- og Vinmesse

22. mai, 2017 -18:00 - 22:00

Vi har flere Master Class og temaforedrag som:

 

  • Chile tar plass
    Foredrag og smaking ved sommelier Anne Eliasson.
  • Hvordan kombinere mat og olivenolje?
    Hvilken olivenolje passer best til ulike matretter, hvilken olje passer best til steking? Barcho gir svar på dette og mye mer.
  • Niepoorts utvikling av naturlig «winemaking»
    Master Class ved Claudia Marques fra Niepoort, Portugal, samt smaking av vin.
  • «Italia en Matsafari»
    Jon Berg, forfatter av den kritikerroste boken «Italia en Matsafari», kåserer fra boken og gir smaksprøver på noen særegne viner fra Italia.
  • «Mødre på matfatet»
    Vinimportør Non Dos og Indre Oslo Matforedling presenterer Nord-Europas beste salami med tilhørende viner.
  • Master Class med Henri Bourgeois fra Loire
    Winemaker Arnaud Bourgeois presenterer 6 viner.

Se påmeldingssiden for tidsplan.
Vi tar forbehold om at det kan komme noen små endringer!

Du får anledning til å smake et stort utvalg av viner fra mer enn 20 vinimportører sammen med mye lekker og god mat. Prøv deg frem og finn din egen supre kombinasjon av mat og vin.
Se messens hjemmesider for oppdatert liste over utstillere http://www.matogvinmessen.no/
Salg av produkter. Alle mat- og delikatesseutstillerne vil ha med seg både vareprøver og salgsvarer. Her blir det mange gode messetilbud.

Klubbtilhørighet: Må oppgis. Dersom gjest/ikke-medlem; skriv «Ikke-medlem»

Tid: Mandag 22. mai kl. 16:00 – 20:00
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels pl. 2, 0151 Oslo
Pris medlem av NVkF: kr. 250,-
Pris alle andre: kr. 400,-
Seminarer: Pris per seminar eller Master Class: kr. 75,-
Påmelding: https://www.deltager.no/oslo_mat-_og_vinmesse_22052017

Detaljer

Dato:
22. mai, 2017
Tid
18:00 - 22:00

Arrangør

Sted

Gamle Logen, Grev Wedels pl. 2, 0151 Oslo
Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo 0151 + Google-kart