Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Ost og rødvin

17. mars, 2016 -20:00

Men ost og rødvin sitter ganske så fastgrodd hos mange, så derfor inviterer NVkF og OstePerler.no til en aften med ost og rødvin for å se om det er så ille som noen vil ha det til. For franskmenn, for eksempel, er det ost og rødvin som gjelder. Ferdig snakka. Kanskje får du også noen tips til både ost og vin som du kan ta med på påskeferie, om du tenker på det.

Jan Peter Aursnes skriver bloggen OstePerler.no, skriver om ost for NVkF og Bulletinen. Han er fagansvarlig for oster i Store Norske Leksikon og har vært dommer under landsutstillingen for lokalforedlete melkeprodukter. I tillegg til å ha en intens interesse for ost, har han også kurs i Norsk Tradisjonsysting fra Sogn Jord- og Hagebruksskule.

Jan Peter tar med ost og vin som burde passe sammen, pluss kanskje noe som ikke skal passe sammen? Så får vi ganske sikkert noe lærdom av det!  Fint å kunne kople av fra den daglige dont og bare kose seg med ost og vin. Attpåtil lære litt og få tips om gode oster.

Se invitasjonen her.

Dato: Torsdag 17. mars 2016 kl. 19.00 – 22.00
Sted: Brageveien 1A, 0452 Oslo – NB! Det står VFPD på ringeklokken
Pris medlem NVkF: kr 550
Pris ikke medlem: kr 650
Påmeldinghttps://www.deltager.no/ost_og_rodvin_17032016

 

Prisen inkluderer: Ost, vin, brød og annet naturlig tilbehør, foredrag, et overkommelig kompendium om matching av ost og vin, samt godt lag rundt bordet.

Maks. 12 personer

Detaljer

Dato:
17. mars, 2016
Tid
20:00

Arrangør