Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Portugisiske viner til mat

4. mai, 2015 -10:00 - 19:00

Vinkelner og foredragsholder Marianne Johnsen, har plukket ut noen spennende viner som vil vise hvilken kvalitet og friskhet portugisiske viner har. Det blir en introduksjon om portugisiske viner og deres velegnet til norsk mat. Til slutt en gjennomgang av meny og vinvalget denne kvelden.

Vi tilbyr 3-retter med 8 viner til den utrolige lave prisen av kun kr 195,- per medlem av NVkF.
Her gjelder det å være tidlig ute.

 

Meny, med forbehold om at det kan komme noen små endringer:

  • Aperitiff: Filipa Pato 3B Rosé
  • Laks servert med eple og pepperrot
    Vin nr. 1, Luis Pato Vinhas Velhas 2013
    Vin nr. 2, Quinta do Perdigâo Rosé
  • Vårkylling med potet og trøffel
    Vin nr. 1, Solar de Serrade Vinho Verde 2013
    Vin nr. 2, Filipa Pato Território Vivo 2012
  • Braisert Iberico med løk, honning og rosmarin
    Vin nr. 1, Quinta de Chocapahla Tinot 2009
    Vin nr. 2, Niepoort Redoma 2006.
  • Etter middagen blir det servert en meditasjonsvin
    Quinta do Vale Meao Vintage Port 2008

Velkommen!

Dato: Mandag 4. mai 2015
Tid: 18.00 – 20.30 (ca)
Sted: Brasserie Blanche, Josefinesgt. 23, 0351 Oslo
Pris: Medlemmer av NVkF/ ikke medlem kr 195,-/ 395,-
Påmelding: https://www.deltager.no/portugisiske_viner_til_mat_04052015

Detaljer

Dato:
4. mai, 2015
Tid
10:00 - 19:00