Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Smak rødkittoster med vin

9. mars, 2017 -20:00 - 23:00

Hva kjennetegner dem og hva gjør dem så forskjellige? Kjenner vi for eksempel forskjell på en upasteurisert og pasteurisert ost? En spennende reise med 10 oster, historiene bak og viner som skal passe til.

Oster som skal smakes:*

  • Epoisses
  • Munster
  • Munkeby (Munkeby mariakloster)
  • Reblochon
  • Comté
  • Gruyère
  • Fjelldronning (Avdem gardsysteri)
  • Morbier
  • St. Nectaire
  • Staut eller Pan (Stavanger ysteri)

Vinene som skal smakes med ostene:*

  • Duplesis Chablis 1. Cru Fourchaume 2013
  • Spy Valley Gewurtztraminer 2012
  • Louis Max Mercury Clos la Marche 2014

* Forbehold om mulige endringer

Jan Peter Aursnes skriver bloggen OstePerler.no, skriver om ost for NVkF og Bulletinen. Han er fagansvarlig for oster i Store Norske Leksikon og har vært dommer under landsutstillingen for lokalforedlete melkeprodukter. I tillegg til å ha en intens interesse for ost, har han også kurs i Norsk Tradisjonsysting fra Sogn Jord- og Hagebruksskule.

Når: Torsdag 9. mars kl. 19.00 – 22.00
Sted: Brageveien 1A, 0452 Oslo – NB! Det står VFPD på ringeklokken
Pris: Medlem NVkF kr 650,-
Pris: Ikke medlem kr 800,-
Påmelding:  http://www.deltager.no/rodkittost_med_vin_09032017

Detaljer

Dato:
9. mars, 2017
Tid
20:00 - 23:00