Denne kvelden får vi en unik anledning til å bli kjent med Pereladas viner, kombinert med et utsøkt måltid, inspirert av det spanske kjøkken. Menyen er skapt av den kjente kjøkkensjefen Jonathan Howell, og denne kvelden kan vi by på:
Til dette nyter vi 5 deilige viner fra vinslottet Perelada i Empordà i det nordlige Spania:
Kveldenledes av Eugeni Llos Norenberg, som er halvt norsk og halvt spansk. Eugeni har jobbet for Perelada i en årrekke og kan alt om dette berømte husets historie og viner.
Dato: | Torsdag 9. oktober 2014 klokken 18.00 |
Sted: | Festningen Restaurant, Myntgaten 91, 0151 |
Pris: | Medlem NVKF: kr. 999,- Ikke medlem: kr. 1099,- |
Påmeldingsfrist: | 6. oktober |
Påmelding: | https://www.deltager.no/perelada_09102014 |
Det er kun plass til 45 personer, så her er det først til mølla som gjelder!