Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Spansk vinaften med Miguel Torres på Verite, Aker Brygge.

3. oktober, 2018 -19:00 - 21:00

Bli med på vinsmaking med røde viner fra vinhuset Miguel Torres. Denne kvelden har vi fokus på røde viner som passer til høstens vilt.

Anna Manchon er sommelier og har jobbet for Miguel Torres i over 20 år. Anna vil guide oss gjennom Torres porteføljen og vi vil smake viner fra ulike områder og ulike druetyper. Dette er en unik anledning til å bli mere bevandret i vinens verden og stifte bekjentskap med en av Spanias største vinprodusenter.

Denne kvelden vil følgende viner bli smakt:

  • Gran Coronas Magnum 2011, fra Penedes
  • Celeste Magnum 2015, fra Ribera del Duero
  • Salmos Magnum 2013, fra Priorat,
  • Purgatori 2013, fra Costers del Segre

I tillegg vil det bli en overraskelse!

 

Tid: 3. oktober, kl 19:00
Sted: Verite Aker Brygge Grundingen 1-3, 0250 Oslo
Servering: Vin
Pris medlem av NVkF: kr. 160,-
Pris ikke-medlem av NVkF: kr. 200,-
Påmelding: https://www.deltager.no/master_class_med_miguel_torres_03102018

 

I fem generasjoner har Torres familien kombinert tradisjon og innovasjon til å bli en av Spanias største og viktigste vinprodusenter.

Gjennom årenes løp har selskapet oppnådd mange meritter. Deres første internasjonale gjennombrudd kom i 1979, når ikon-vinen Mas la Plana stjal førsteplassen i en blind-smaking under en vinolympiade i Paris, arrangert av det franske mat- og vin magasinet Gault Milleau.

I nyere tid ble Miguel Torres i 2002 kåret til «Årets Mann» av det internasjonale vinmagasinet Decanter, for å være drivkraften bak moderniseringen av spansk vin.

Selskapet ble også kåret til «Most Admired winebrand in the World» to år på rad; både i 2014 og 2015 av det britiske magasinet Drinks International. Torres vant den prestigefylte tittelen igjen i 2017.

Vi sees på Aker Brygge med mye godt i glasset!

BIENVENIDO