Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette event har allerede funnet sted.

UTSOLGT – The rising star of Barbaresco, master class med Enrico Nada

3. november, 2022 -17:30 - 19:30

Bildet viser Enrico Nada i vinmarken

Enrico Nada er en stigende stjerne på Barbaresco-himmelen. Vinene hans har fått veldig gode omtaler i internasjonal presse de siste årene. Enrico har markert seg. Han har skapt tillit. I vår ble han også valgt til president for hovedorganisasjonen for 30.000 bønder og vinprodusenter i området. I begynnelsen av november kommer han til Norge. Vi har sikret oss en unik mulighet til å bli kjent med Enrico Nada, en sentral figur i Barbaresco som er svært jordnær, og som lager flotte, tradisjonelle viner – og de har han lovet at vi skal få smake.

Bildet viser Enrico Nada

Enrico Nada er president for hovedorganisasjonen for 30.000 bønder og vinprodusenter i området.

Familien har holdt til i Treiso og laget vin fra Casot-vinmarken i 120 år. De kjenner området og har snudd på hver stein for å lage best mulig vin. Faren til Enrico, Guiseppe Nada, var en beinhard tradisjonalist og han var en av de første i Barbaresco som begynte å jobbe økologisk. Da Enrico overtok for få år siden, fortsatte han i farens fotspor, renoverte og sertifiserte gården, og tilførte ny fagkunnskap. Og det synes – og smakes. Det har gitt vin av høy kvalitet.

Omtalene i pressen har vært konsistent bra. Wine Spectator kåret Nada Barbaresco Casot til verdens 15. beste vin sist vinter. Kerin O’Keefe har gitt Nada Barbaresco Casot 91-96 poeng de tre siste årgangene. Wine Enthusiast har valgt den til Editor’s Choice. Wine Advocate; 92-94 poeng. Likeledes har Vinforum og Aperitif også gitt vinen høy score.

Vi får smake flere viner enn det som før har funnet veien til Norge. Dette blir muligheten. Nada lager flere hvite viner, en musserende laget på nebbiolo fra Barbaresco-vinmarken, og flere røde, herunder Barbera og Dolcetto. Alt er økologisk, bærekraftig håndarbeid fra deres egne vinmarker. Bli med å teste ut.

 Viner du får smake:

 • Nada – Spumante, Methodo Classico, Dossagio Zero (basert på nebbiolo, 54 mndr på bunnfallet)
 • Nada – Langhe Arneis DOC 2020
 • Nada – Langhe Bianco Armonia DOC 2021
 • Nada – Langhe Riesling Tecum DOC 2018
 • Nada – Dolcetto d’Alba DOC 2020
 • Nada – Barbera d’Alba DOC 2020
 • Nada – Langhe Nebbiolo DOC 2020/2021
 • Nada – Barbaresco Casot DOCG 2017
 • Nada – Barbaresco Casot DOCG 2018
 • Nada – Barbaresco Casot DOCG 2019
 • Nada – Barbaresco Riserva Casmar DOCG 2017

Dato: Torsdag 3. november kl. 17.30 – 19.30
Sted: Master class holdes i Krypten, Uranienborg kirke. Uranienborg kirke ligger på Uranienborghøyden rett bak Slottet. Inngang til Krypten er fra Skovveien, i muren under kirken. Ta 19-trikken fra Majorstua eller Nationaltheateret t-banestasjoner og gå av på Briskeby. Kirken ligger rett ved skolen.

Pris medlem NVkF: kr 324,-
Pris ikke medlem: kr 399,-
Billettavgift kr. 25,- tilkommer.

NB!
Begrenset antall plasser

Detaljer

Dato:
3. november, 2022
Tid
17:30 - 19:30
Kategori for Arrangement: