Det vil bli servert en 4-retters middag tilpasset 7 viner. Julien Fourcade vil fortelle litt om Bordeaux, slottene og vinene vi får servert.
Når: Torsdag 16. november kl. 18.00 – ca.21.30
Sted: Brasserie Blanche, Josefines gate 23, 0160 Oslo
Foredrag: Julien Fourcade fra Dourthe. Holdes på engelsk.
Pris medlem NVkF: kr 975,-
Pris ikke medlem: kr 1.125,-
Påmelding: http://www.deltager.no/dourthe_wine_makers_dinner_16112017
Historien om Dourthe-familien går helt tilbake til 1840 da hotelleier Pierre Dourthe startet som vinhandler i Bordeaux. Dourthe ble raskt kjent for å være en pålitelig og innovativ vinprodusent som satte standarden i vinproduksjon etter etableringen. Vinhuset har gjennom hele sin eksistens vært pionèr innen vinbransjen. I 1979 fikk Dourthe festeretten til Château Belgrave. Siden har Dourthe tatt over åtte eiendommer i løpet av de siste 25 årene.
Meny med tilhørende viner er:
Aperitiff
Carpaccio de saumon
Torsk «Vaag» med potet og rødvinsjy
Braisert okse med foiegras og pepperrot
Fruktbasert dessert: Ikke avklart enda