Vigneti Villabella ble grunnlagt i 1971 av Walter Delibori og Giorgio Christoforetti, som fortsatt eier og produserer de store klassiske vinene fra Calmasino i Verona området, sammen med sine respektive familier.
Villa Cordevigo i Cavaion Veronese er omgitt av 100 hektar med vinmarker og olivenlunder som representerer en syntese av Villabella-prosjektet. Målet for dette prosjektet er å bevare og fremme lokal kultur og tradisjon basert på respekt for landet og dets historie. På denne måten ønsker de å tilby forbrukere over hele verden et utvalg av typisk italiensk vin av høy kvalitet.
Villa Cordevigo Wine Relais er omgjort til et flott 5-stjerners hotell med sine to restauranter, hvorav den ene med 1 Michelinstjerne. Det er stjernekokken fra denne restauranten som kommer og gjesteopptrer på Cru Vin & Kjøkken onsdag 3. mai. Det blir italiensk mat av ypperste kvalitet denne kvelden.
Aperitiff; Rotari Riserva Brut
Det vil bli servert en 5-retterds meny tilpasset disse vinene:
Når: Onsdag 3. mai kl. 19.00 – 22.00
Sted: Cru Vin & Kjøkken, Ingelbrecht Knudssøns gate 1, 0365 Oslo
Meny: 5-retters meny med 8 viner
Foredrag og introduksjon av Franco Christoforetti vil være på engelsk
Pris medlem NVkF: kr 895,-
Pris ikke medlem: kr 995,-
Påmelding: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=198449