Bær over med oss – ny og bedre hjemmeside er underveis!

Etter noen måneders arbeid, så er vi i ferd med å ferdigstille våre nye hjemmesider. Dessverre opplever vi enkelte problemer,...

Vi valgte å publisere vår nye hjemmeside 1. mai, selv om ikke alt var på plass. Vår nye hjemmeside er 100% integrert med vårt nye medlemsarkiv. Dessverre har medlemsarkivet hengt noe etter i ferdigstillelsen, men nå begynner mye å¨falle på plass..

Du kan nå logge deg inn på “din side”, ved å velge “Om oss” i øvre menylinje, deretter “For medlemmer”. Du vil da komme til en ny innlogging hvor du benytter e-posten din (den adressen du får mail fra oss på) som brukernavn og deretter passord. Er du klubbkontakt, så kan du nå endre opplysninger for medlemmene i klubben din, slette medlemmer eller legge til nye. Vi jobber fortsatt med å få på plass mulighetene for å velge Bulletin og/eller Nyhetsbrev, som vi hadde tidligere.

Vi kan ikke annet enn å beklage de problemer som enkelte av dere har opplevd de seneste dagene, men ber dere alle om å være tålmodige, både med oss og med vår nye leverandør.