Bli med på seminar om cognachuset Rémy Martin.

Under messen "Fin Vin & Brennevin" arrangerer vi flere spennede seminarer, uten ekstra kostnad for deg som deltaker. Et av...

Under messen «Fin Vin & Brennevin» arrangerer vi flere spennede seminarer, uten ekstra kostnad for deg som deltaker. Et av seminarene er om det snart 300 år gamle cognachuset Rémy Martin.

Rémy Martin er et av de best berømte cognachusene; et familiedrevet selskap med 300 års historie. Siden 1724 har cognachuset jobbet kontinuerlig for å bevare og perfeksjonere kunsten å lage cognac. Rémy Martin har kjellere med over 400 ulike eau de vie, som ligger til modning på fat langs elven Charentes bredder i Cognac.

I denne Master Class vil det bli smaking av tre utvalgte cognacer:

  • Rémy Martin 1738 Accord Royal
  • Rémy Martin VSOP
  • Rémy Martin X.O. Excellence

Seminaret ledes av Marthe Bøhn som har jobbet flere år i Cognac, og jobber i dag med vin og brennevin i Robert Prizelius. Hun tok destillasjonsfagbrevet hos Braastad i 2007, og har jobbet med brennevin siden 2000.

For å melde deg på messen, så klikker du her.