Bli med til Piemonte, få kr. 1500,- i medlemsrabatt

På denne turen kan du oppleve noe av det fantastiske Piemonte har å by på. Piemonte, nordvest i Italia, er...

På denne turen kan du oppleve noe av det fantastiske Piemonte har å by på.

Piemonte, nordvest i Italia, er etter manges mening Europas flotteste vinområde. Kombinasjonen av et fantastisk landskap, en fenomenal matkultur og viner i verdensklasse er det knapt noen andre steder som kan vise til. Rødvinene Barolo, Barbaresco og Barbera representerer noen av Italias og verdens beste og mest berømte viner, og har sitt opphav her. Området har en av verdens største konsentrasjon av Michlin-restauranter, og er kjent for sterke mattradisjoner. Slow Food bevegelsen ble stiftet her i 1986, i byen Bra. Turen vil ta oss med til selve kjerneområdet for alt dette.
Dagene blir spekket med felles vinsmakinger, lunsjer og middager utenom det vanlige. Det blir også satt av tid til å nyte atmosfæren på egen hånd. Reiseleder vil være sommelier Jeanette C. Bohinen, som har god kjennskap til Piemonte etter mange tidligere besøk.  Norske Vinklubbers Forbund er reprsentert med en person fra styret.
Vi skal bo på Hotell Barolo i Barolo. https://www.hotelbarolo.it/en/

Som medlem av en vinklubb tilsluttet Norske Vinklubbers Forbund, får du kr. 1500,- i rabatt. Rabatten gjelder for alle som du melder på, inkludert familemedlemmer og venner. 

Husk å angi klubbmedlemskap ved påmeldingen!

For mer informasjon, program og påmelding, klikk her.

Forbehold om mindre endringer i programmet.