Hektisk vinhøst – se noen av høstens aktiviteter

Etter to år med coronastille, så er Norge for alvor i ferd med å komme tilbake. Allerede har det vært...
Kalender som viser dato for aktiviteter

Etter to år med coronastille, så er Norge for alvor i ferd med å komme tilbake. Allerede har det vært en rekke vinrelaterte messer og smakinger, og høsten ’22 begynner virkelig å ta form. Her får du en oversikt over noen av de aktiviteter Norske Vinklubbers Forbund arrangerer, enten i egen regi eller i samarbeid med andre aktører. Allerede i dag kan du sikre deg billetter, mens for andre er ikke alle detaljer på plass ennå. Vi regner også med at det vil komme til  noen flere programposter, så følg med på våre hjemmesider.

Og husk at du som medlem av en vinklubb tilsluttet Norske Vinklubbers Forbund alltid vil ha rabatterte billetter. Er verken du eller vinklubben din medlem, så kan du melde deg inn som «Personlig medlem», dette koster kr. 250,- pr år. Les mer her: https://nvkf.no/om-nvkf/bli-medlem/.

Fine Wine and spirits

31. august, Lysaker Brygge. Vinetums egen messe i egne lokaler, med ca 30 produsenter til stede. Under messen arrangeres seks gratis Master Class, disse er det begrenset plass på og du melder deg på når du kjøper billett. Mer informasjon og billetter finner du her. https://www.checkin.no/event/45322?action=invite&category=27963&pass=xFWkJWYtFZue9mVq3MTT

Master Class Côte du Rhône

7. september. DS Louise, andre etasje. Master Class med 9 utvalgte viner, presentert av Mai Tjemsland, Master of Wine. Billetter bestiller du her: https://www.checkin.no/event/45379/cotes-du-rhone-masterclass-med-mai-tjemsland

«Fin Vin og Brennevin»

22. september, Gamle Logen. «Fin Vi & Brennevin» er i ferd med å bli en av de mest populære vinmessene, med høy kvalitet på viner, brenneviner og eksklusive seminarer. Messen med fokus på vin med pris over kr. 250,- pr 0,75l flaske, brennevin, samt nyheter og nye årganger.
For billetter, se: https://vinbrennevin.no/arrangementer/fin-vin-brennevin/

Master Class med Chateau Latour-Martillac

Mandag 3. oktober. Sted ikke bestemt ennå, men følg med på vår hjemmeside for snarlig publisering av mer informasjon og påmelding.

Øko/Bio/Naturvin

18. oktober, Gamle Logen. Vår egen messe dedikert økologisk og biodynamisk vin, samt naturvin.
Se https://www.checkin.no/event/40984/okologisk-biodynamisk-og-naturvin

Bordeauxmessen

1. november, Oslo Militære Samfund. Denne messen er i samarbeid med Commanderie de Bordeaux. Her kan du bli kjent med viner fra Bordeaux. Importører og produsenter vil presentere et stort utvalg av viner fra hele Bordeaux.

Master Class med Enrico Nada

3. november. Master Class med vinmaker Enrico Nada, kvalitetsprodusent fra Piemonte. Reserver datoen allerede nå, mer informasjon og påmelding kommer i løpet av kort tid.

Julemat og vin

17. november på Matkurs.no. Vår egen messe hvor vi serverer små tallerkener med forskjellige juleretter. En av våre aller mest populære messer.
Se https://www.checkin.no/event/40990/for-julen-ringes-inn

 

13 the lucky number
Wineandbarrels_june_del_2