Geir Salvesens vintips
Et streif av sommer: William Fevre Petit Chablis
Det er få viner som sier sommer mer enn Chablis. Men disse vinene er selvsagt ypperlige også på vinteren når...
Montefalco Rosso: Denne er toppers til pastaen
Italienerne har noen geniale vinstiler. De smyger seg så pent bak maten og gjør det beste ut av dem sammen....
Bastoney Clairet – Billig sjarmbombe fra norskeid vinslott i Bordeaux
Er det en rødvin? Nei. Hvitvin? Nei. Rosévin? Tja, ja, nei. Jo. Det er en lys rødvin med en smak...
Jeg ga denne champagnen 96 poeng
Alfred Gratien Brut Millesime 1996. Jeg tror jeg alltid kommer til å huske det. Den ettermiddagen i januar jeg satt...
Toppvalget til gravlaks og en hot curry
Det er en drue som ingen andre. Den er egentlig best som vin når den smaker minst som seg selv....
En bombe i glasset: Massolino Barbera Gisep 2017
Barbera-viner kan være så ymse. Her er det en som man bare må gi seg helt over for. Fullt trøkk...
Kjempebillig Chardonnay i Vinmonopol-nyhetene for januar
Alle er vi vel like på ett felt: Vi vil ha mest mulig kvalitet for minst mulig penger. Nå smeller...