Geir Salvesens vintips

Er tiden kommet for….. en BEAUJOLAIS?

Jeg vet hva du tenker. Jeg har tenkt det samme. Men det er nye tider nå. Stadig er tiden ny....

Derfor får denne greske hvitvinen 91 poeng

Den beste hvitvinen i Hellas er kommet i en ny årgang. Enda bedre enn før. Hvordan er det mulig?

Ikke helt galematias i Casamatta

Han lager viner fra pussige steder. Som Giglio langs Toscana-kysten. Og med pussige navn. Casamatta (galehus). Testamatta (gal i hodet)...

Orzada Carmenère: Godbit fra norske Odfjell i Chile

Det er lett å glemme. At vi – Norge – faktisk har noen vinprodusenter utaskjærs. Odfjell Vineyards er en av...

Orzada Carmenère: Godbit fra norske Odfjell i Chile

Det er lett å glemme. At vi – Norge – faktisk har noen vinprodusenter utaskjærs. Odfjell Vineyards er en av...

Trimbach Gewurztraminer: En krydret, liten franskmann

Trimbach greier det lille kunststykket å gjøre sin Gewurztraminer lett, delikat, bare litt krydret – og ikke tropisk-tung. Hva det...

Pinot Noir-topp fra «Down under»

Hvis du er bitt av Pinot Noir-basillen og bare må ha den vinstilen – men ikke orker prisene i Bourgogne...

1 11 12 13 14 15 16 17 21