Geir Salvesens vintips

Kvalitet for lite penger: Château de Rochemorin

Du trenger nødvendigvis ikke å legge så mye penger i en god Bordeaux. Ikke hvis du velger en av disse...

Et streif av sommer: William Fevre Petit Chablis

Det er få viner som sier sommer mer enn Chablis. Men disse vinene er selvsagt ypperlige også på vinteren når...

Montefalco Rosso: Denne er toppers til pastaen

Italienerne har noen geniale vinstiler. De smyger seg så pent bak maten og gjør det beste ut av dem sammen....

Bastoney Clairet – Billig sjarmbombe fra norskeid vinslott i Bordeaux

Er det en rødvin? Nei. Hvitvin? Nei. Rosévin? Tja, ja, nei. Jo. Det er en lys rødvin med en smak...

Jeg ga denne champagnen 96 poeng

Alfred Gratien Brut Millesime 1996. Jeg tror jeg alltid kommer til å huske det. Den ettermiddagen i januar jeg satt...

Toppvalget til gravlaks og en hot curry

Det er en drue som ingen andre. Den er egentlig best som vin når den smaker minst som seg selv....

En bombe i glasset: Massolino Barbera Gisep 2017

Barbera-viner kan være så ymse. Her er det en som man bare må gi seg helt over for. Fullt trøkk...

1 2 3 4 5 31