Ingen varmekilde overgår en ekte steinovn. Den gir en intens sirkulerende varme og høye temperaturer, samtidig som den gir en deilig aroma. Du kan lage hjemmelaget italiensk pizza og få sprø bunn. En steinovn er også ypperlig til biff, stek, fisk og ovnsbakte grønnsaker. Eller hva med saftige steinovnsbakte brød og baguetter? Bruk kreativiteten, og du vil hele tiden finne nye spennende retter å tilbrede i din steinovn.
Oslo Mat- og Vinmesse
Mandag 22. mai arrangerer Norske Vinklubbers Forbund for 12te gang Oslo Mat- og Vinmesse i Gamle Logens ærverdige lokaler. Her har vi samlet nesten 60 utstillere innen vin, mat og andre spennende bransjer. Du vil her ha mulighet til å smake et hundretalls forskjellige viner, kortreiste matspesialiteter, eksklusive olivenoljer og mye annet spennende.
Forno, som er omtalt over, er bare en av de mange spennende utstillerne som du kan møte på Oslo Mat- og Vinmesse. I tillegg til de mange utstillerne, så arrangerer vi en rekke seminarer og master class.
Seminar og master class melder du deg på samtidig med messen, klikk her for mer informasjon og påmelding.