Mat- og vinnett

Høyrygg av storfe

Høyrygg av storfe

Høyrygg er billig i innkjøp, men med denne fremgangsmåten får du et supermørt og saftig stykke kjøtt. Bare gi den...

Gobelsburg Tradition 3 og 10 år

Gobelsburg Tradition 3 og 10 år

I fjor (2021) feiret Schloss Gobelsburg sin 850 års dag for oppstarten av vinproduksjonen i Langenlois i Østerrike. De feiret blant...

Lammekjøttboller med ricotta og rødbeter

Lammekjøttboller med ricotta og rødbeter

Stadig på jakt etter nye smakskombinasjoner kom jeg over denne artige vrien til kjøttboller. Kokte rødbeter i Chardonnay og hønsekraft...

Sitron-risotto med erter, asparges og reker

Sitron-risotto med erter, asparges og reker

Jeg har laget risotto i mange variasjoner men aldri uten parmesan, dette er i tillegg første gang jeg har laget...

1 2 3 4 5 6 7 29