Mødre på matfatet

Del på Facebook

Indre Oslo matforedling lager spekemat og ferske pølser av økologisk kjøtt, midt i Oslo. Hovedkvarteret deres er så indre by man kommer i Oslo, med alle goder og utfordringer det har å by på. Plasseringen er en nøkkel i virksomheten deres. Ikke bare kommer de tett på kundene, byen gir også en helt egen inspirasjon til arbeidet. De slaktede dyrene leveres til deres lokaler, “Prindsekjøkkenet” i fabrikkbygget i indre bakgård i det gamle fattigkvartalet Prinds Augusts Minde. «Prindsen» er et historisk område som har huset samfunnets utstøtte: «de fattige, de arbeidssky og de gale», i århundrer.

Non Dos ble etablert i 2006 og har en helt klar og tydelig filosofi bak produktene de importerer. Du kan være sikker på at en vin fra Non Dos er laget på naturlig vis – uten bruk av snarveier og tilsetningsstoffer. Du vet også at vinen ikke har fatpreg, og den er gjerne økologisk eller biodynamisk sertifisert. Du kan dermed være sikker på at du får en usminket, ren og levende vin – som kun inneholder druer og eventuelt litt svovel. Eller naken vin, som de ynder å kalle det.

Oslo Mat- og Vinmesse
Mandag 22. mai arrangerer Norske Vinklubbers Forbund for 12te gang Oslo Mat- og Vinmesse i Gamle Logens ærverdige lokaler. Her har vi samlet nesten 60 utstillere innen vin, mat og andre spennende bransjer. Du vil her ha mulighet til å smake et hundretalls forskjellige viner, kortreiste matspesialiteter, eksklusive olivenoljer og mye annet spennende.

Messen og seminaret «Mødre på matfatet», eller et av de fem andre seminarene vi arrangerer, melder du deg på samtidig med messen, klikk her for mer informasjon og påmelding.