Møt produsenten: en vinreise i stua

Del på Facebook

Velkommen til vår serie digitale vinsmakinger!

Dra på en vinreise uten å forlate stua, når du møter vinprodusenten som leder oss gjennom en smaking av utvalgte viner. Hver smaking ledes av en ny produsent.

Her møter du også Vinguttene, som er vertskap for smakingene. Vinguttene består av fem «gutter» i slutten av 20-årene med en over gjennomsnittlig interesse for mat og vin med mål om å inspirere til gode opplevelser med vin i glasset.
Instagram: @vinguttene.

Smakinger

Du melder deg på smakingen ved å kjøpe billetter, se informasjon på hver smakings arrangementside. Smaking koster 100 kroner per påmeldt. Som medlem av en av NVKF sine medlemsklubber får du 25% ved å bruke medlemmenes rabattkode. Rabattkoden finner du i vårt nyhetsbrev som sendes til våre medlemmer. Etter påmelding vil du motta en bekreftelse med link til det digitale arrangementet i forkant av smakingen. Vinsmakingen holdes på Zoom, som ikke krever noen installasjon eller liknende på forhånd.

Vær oppmerksom på følgende:

Du er selv ansvarlig for å handle inn vinene som skal gjennomgås, dersom du ønsker å smake vinene. Du velger selv hvor mange av vinene du vil kjøpe inn og smake.
Alle tre vinene er kun å finne på bestillingslisten til Vinmonopolet, du gjør derfor lurt i å bestille vinene tidlig.

NB! 18 års aldersgrense.