ØkoNytt

Stupetrening i Verdejo-viner

Mikrobryggeri-vin Hva har mikrobryggerier med vin å gjøre? Jo det er nettopp et mikrobryggeri for økologisk vin som skjuler seg...

Sommervinen!

Med varme godt over 25 grader mange dager både på Østlandet og Helgelandskysten, kan man vel trygt slå fast at...

Raus rosé og en vill Veltliner

Himla god vin, er det som kommer ut av en helhetlig tilnærming til vin. I jakten på ØkoNytt etter våre...

Hurrah, Matassa!

Jeg har tidligere skrytt av at jeg har møtt vinmaker Tom Lubbe på vinmesse, men skrytingen skjer med god grunn,...

Elg i solnedgang

Det er litt klisjè at artister lager sine egne viner, altså får blende og sette sitt preg på viner i...

Inntrengende rosèer fra Interlope

«Naturvin – digg eller hestemøkk?» – dette spørsmålet virket uvanlig tiltrekkende på meg, da jeg besøkte Drammen Vinfestival for første...

ØkoNytt: Tunge tanker fra NON DOS

I en vinkjeller kan man bli slått av hvor store tanker – både filosofiske og materialistiske – som manifesterer seg....