Ut på tur? Opplev mer av verden!

Del på Facebook

Med skreddersøm mener Escape at det du og ditt reisefølge som bestemmer avreisetidspunkt, lengde og innhold – i motsetning til de ordinære pakkereisene som Escape også arrangerer der det er lagt opp et ferdig program på faste datoer.

Uansett valg, kan Escape produserer turer til alle verdens hjørner og de går gjerne i dybden for å imøtekomme spesielle ønsker innen mat, vin, aktiviteter, kunst, kultur o.l.

Escapes jobb er å sørge for at du og ditt reisefølge får en ferie tilpasset deres ønsker og behov, en ferie som gir dere både avkobling – og tilkobling til nye inntrykk og opplevelser.
For mer informasjon, se gjerne deres nettsider www.escape.no og meld deg gjerne på deres nyhetsbrev her: http://escape.no/nyhetsbrev-fra-escape-travel/

Oslo Mat- og Vinmesse

Mandag 22. mai arrangerer Norske Vinklubbers Forbund for 12te gang Oslo Mat- og Vinmesse i Gamle Logens ærverdige lokaler. Her har vi samlet nesten 60 utstillere innen vin, mat og andre spennende bransjer. Du vil her ha mulighet til å smake et hundretalls forskjellige viner, kortreiste matspesialiteter, eksklusive olivenoljer og mye annet spennende.
Escape Travel, som er omtalt over, er bare en av de mange spennende utstillerne som du kan møte på Oslo Mat- og Vinmesse. I tillegg til de mange utstillerne, så arrangerer vi en rekke seminarer og master class.

Seminar og master class melder du deg på samtidig med messen, klikk her for mer informasjon og påmelding.