Julegavetips – to bøker til den vininteresserte

Her er tips om to bøker som vil glede den vininteresserte til jul. Den store vinquiz boken [caption id="attachment_12920" align="alignleft"...

Her er tips om to bøker som vil glede den vininteresserte til jul.

Den store vinquiz boken

Foto: Familieforlaget

Hvis du ikke har denne boken i bokhyllen kan den anbefales på det sterkeste. Den store vinquiz-boken har ikke mindre enn 1116 spørsmål relatert til vin. Her får du 1116 spørsmål og svar fra hele den globale vinverden. Spørsmålene omfatter alt fra vinhistorie til produksjonsmetoder, de største vinnasjonene, røde og grønne druer, samt spørsmål som dekker vin og mat og vinlov. Det er til og med flere spørsmål relatert til vin og allergi og kalorier.

Sven Hauge, som er forfatter av boken, er utdannet sommelier ved Norsk Sommelier Utdannelse i 2013 og har mange års fartstid fra vinbransjen. Han sier at «intensjonen med boken er å spre glede og kunnskap om vin på en enkel måte».

Dette er en perfekt gave til vinklubben eller en som er interessert i vin. Om du er nybegynner eller har litt vinkunnskap i bagasjen vil du garantert lære noe nytt.

Den store vinquizboken kom i 2020 og er tilgjengelig hos de fleste store bokhandlerkjedene.

Løp og kjøp – året beste bok til en som er interessert i vin!

Vinen er svaret

Foto: Varde Forlag

Årets ferskeste vinbok Vinen er svaret kommer så og si rett fra trykkeriet og er nok et julegavetips til den vininteresserte!

Dette er en unik samling av vinsitater og små historier knyttet til vin kombinert med vinfakta. Boken er lettlest og her er det mulig å hente inspirasjon til en takk for maten tale og lære om vin på en enkel og informativ måte. Forfatteren Eirik Myhr tar oss også med på en reise i vinhistorien fra antikken og frem til i dag. Boken bør med andre ord være til nytte og glede for den vininteresserte!

Boken bestilles aller enklest på https://www.varde-eirik.com/.