Årets Mat- og Vinmessen – Rene 17. maistemning!

Del på Facebook

På Mat- og Vinmessen skulle publikum kunne smake litt ost her og finne en god vin der, eller noe kjøtt, fisk eller annet godt sammen med en matchende vin.  Vi har så godt det lar seg gjøre vært tro mot Jon Taarlands idé og konsept med å knytte gode matprodusenter sammen med gode vinimportører.

Bare det at vi kan feire 10-årsjubileum viser at denne messen har sin plass hos oss som er litt mer enn gjennomsnittlig interessert i god mat og vin. De siste årene har vi samarbeidet med Slow Food Asker og Bærum for å styrke matsiden av messen. Det har løftet messen. De legger ned et godt og solid arbeid. Sammen med gode vinimportører gjør det sitt til at messen blir et høydepunkt for mange.

Årets messe er den største messen som noen gang er arrangert med nesten 60 utstillere og 359 besøkende! Det sier jo sitt både for utstillere og for oss besøkende. Ekstra gøy er det for oss som legger ned ganske mye arbeid med å arrangere messen når noen kommer bort og sier at for oss er det rene 17. mai: ”Vi burde gått kledd i bunad på denne dagen. Dette er vår høytidsdag – en dag vi ser frem til gjennom hele året!”

 

Mat- og Vinmessen 2016

Neste års messe er allerede under planlegging, sett av 31. mai 2016 allerede nå, og reserver ettermiddagen for neste Oslo Mat- og Vinmessen.

 

Mat- og Vinmessen i flere byer?

Vi ønsker å komme i kontakt med vinklubber som kan være lokal tilrettelegger og arrangør av tilsvarende messe i andre byer i landet vårt. NVkF har et meget godt kontaktnett overfor vinimportører. Slow Food har tilsvarende kontaktnett overfor norske matprodusenter. Sammen kan vi tilby et konsept som har vist seg å være meget vellykket. Har din klubb lyst til å være med å være lokal tilrettelegger for et slikt arrangement i din by? Ta kontakt med NVkF hvis du er interessert, vi ser frem til å høre fra deg.